SUNGUR TARIM | ANASAYFA

Ziyaretçi İstatistiği
Toplam: 191 Kişizi Ziyaret Etti.
Dil Seçenekleri
Saat

HİDROLİK KAYDIRMALI ROTOVATÖR

Türkay / Hidrolik Kaydırmalı Rotovatör

Bu Ürün 2883 Defa İncelendi

T-HKR Türkay Hidrolik Kaydırmalı Toprak Frezesi; hareketini traktörün kuyruk milinden alarak çalışan ikincil bir toprak işleme makinasıdır.
Traktörün üç nokta askı düzenine kolayca bağlanır. Özellikle meyve bahçeleri ve bağlarda kulanılmak üzere imal edilen makinanın çalışma konumunun ayarlanması, traktör sürücüsü tarafından hidrolik kolların kumandası ile kolaylıkla gerçekleştirilir. Rotovatörün şanzumanı traktör sürücüsü tarafından hidrolik kumanda ile omca ve ağaç diplerine
kaydırılarak toprak işlemesi yapılır. Üzerinde freze bıçaklarının bağlı olduğu Freze tamburu dişliler yardımıyla hareketini kuyruk milinden alarak döner. Freze bıçakları toprak yüzeyine dik yönde temas ederek toprağı parçalar karıştırır ve ufalar. Toprakta gevşek bir ortam oluşturarak su-hava dengesini sağlar.Bitki artıkları ve organik gübreyi toprağa karıştırarak, toprakta humus artışına yardım eder.
Arka taraftaki açıklık konumu ayarlanabilen saçtan yapılmış koruma kapağı, fırlayan toprakların tekrar parçalanmasını sağlar ve çevreye zarar vermesini önler. Sıra arası ve sıra üstü toprağı aynı anda işlediği için enerjiden tasarruf sağlar. Kuyruk milinden hareket alarak çalıştığı için, traktördeki çeki gücünden tasarruf sağlar. Rotovatör; yabancı otları mekanik olarak yok ederek, kimyasal ot mücadelesine gerek bırakmayan çevre dostu bir makinadır.

ilan_images/1338377790_tur2.jpg

Sungur Tarım

info@sungurtarim.com

Uygulama: Global Basın Yayın